Susaadalen udsigt.png

Faciliteter

Susaadalen ligger naturskønt på et 16.000 m2 parklignende område med udsigt over den slyngende Suså. Vores gæster kan benytte såvel det grønne område foran festsalen samt de tilknyttede boldbaner.

Susaadalens bygningerne har tidligere fungeret som fælles skole for landsbyerne Skelby og Gunderslev. I dag lægger de grunden til alt fra romantiske bryllupper til konfirmationer og kursusdage.

I Susaadalens lokaler har vi samlet plads til 400 personer. Vi råder over 4 lokaler, hvoraf den største, Festsalen, kan rumme op til 150 siddende gæster eller ca. 300 gæster ved receptioner. Området omfatter bl.a. også en stor sportsplads. På Susaadalen har vi desuden en række kursuslokaler: Biblioteket, ungdomslokalet samt sløjdlokalet.

Ligesom for Skelby Forsamlingshus værner vi om Susaadalens sjæl. Derfor er bygninger og lokaler restaureret med øje for stedets historie, og lokalenavnene fortæller beretningen om årtiers liv, leg og læring. På biblioteket finder du fx stadig de originale bibliotekshylder med bøger.

Nedenfor får du et overblik over Susaadalens mange lokaler og faciliteter:

IMG_4925.JPG

Festsalen

Festsalen med plads til op til 150 siddende gæster (ca. 300 gæster ved fx. foredrag og reception) og en scene, som kan ebnyttes til fx DJ, underholdning og foredrag. Fra salen er der panoramaudsigt over alléen og boldbanerne

IMG_4961.JPG

Boldbanerne

Boldbanerne med fodboldmål og mulighed for utalige sportsaktiviteter og leg. 

IMG_4942.JPG

Biblioteket

Biblioteket er et mødelokale for op mod 30 personer, hvor vi ved større arrangementer også serverer velkomstdrinks.

IMG_4910.JPG

Ungdomslokalet

Ungdomslokalet med plads til 20-30 personer. 

P1000017.jpg

Sløjdlokalet

Sløjdlokalet hvor der er plads til 30-40 personer.

Back stage skelby.jpg

"Back Stage"

"Back Stage" er et aflangt mødelokale/grupperum med sofaarrangement til 10-15 personer.