Bord.jpg

Faciliteter

Vi har de perfekte rammer til dit arrangement

Det charmerende Skelby Forsamlingshus fra 1919 er et populært sted for bryllupper, konfirmationer, barnedåb, runde fødselsdage og receptioner. Husets er nænsomt restaureret med respekt for dets oprindelige stil og romantiske atmosfære.
I forsamlingshuset har vi plads til 120 gæster fordelt på 2 skønne og lyse sale.
Susaadalen er det perfekte sted at holde din fest, firmaarrangement eller dit teambuilding event, hvis du har brug for luft og højt til loftet, samt rig mulighed for børn og voksne til at bevæge sig uden døre.

 

Susaadalen ligger naturskønt på et 16.000 m2 parklignende område med udsigt over den slyngende Suså. Vores gæster kan benytte såvel det grønne område foran festsalen samt de tilknyttede boldbaner.

Susaadalens bygningerne har tidligere fungeret som fælles skole for landsbyerne Skelby og Gunderslev. I dag lægger de grunden til alt fra romantiske bryllupper til konfirmationer og kursusdage.

I Susaadalens lokaler har vi samlet plads til 400 personer. Vi råder over 4 lokaler, hvoraf den største, Festsalen, kan rumme op til 150 siddende gæster eller ca. 300 gæster ved receptioner. Området omfatter bl.a. også en stor sportsplads. På Susaadalen har vi desuden en række kursuslokaler: Biblioteket, ungdomslokalet samt sløjdlokalet.

Ligesom for Skelby Forsamlingshus værner vi om Susaadalens sjæl. Derfor er bygninger og lokaler restaureret med øje for stedets historie, og lokalenavnene fortæller beretningen om årtiers liv, leg og læring. På biblioteket finder du fx stadig de originale bibliotekshylder med bøger.

Nedenfor får du et overblik over Susaadalens mange lokaler og faciliteter:

Festsalen med plads til op til 150 siddende gæster (ca. 300 gæster ved fx foredrag og receptioner) og en scene, som kan benyttes til fx DJ, underholdning og foredrag. Fra salen er der panoramaudsigt over alléen og boldbanerne.

Boldbanerne med fodboldmål og mulighed for utallige sportsaktiviteter og leg.

Biblioteket – et mødelokale for op til 30 personer, hvor vi ved større arrangementer også serverer velkomstdrinks.

Ungdomslokalet med plads til 20 - 30 personer.

”Back Stage” - et aflangt mødelokale/grupperum med sofaarrangement til 10 - 15 personer..

Sløjdlokalet med plads til 30 - 40 gæster.